PolliniVit Ādai, matiem un nagiem

Visiem, kas rūpējas par savu ķermeni. Ziedputekšņi un alus raugs ir produkti, kas izsenis lietoti ādas matu un nagu veselības uzlabošanai. Kolagēns, cinks un C vitamīns ir sastāvdaļas, kuras tiek iekļautas lielā daļā mūsdienu preparātu skaitumkopšanai. Tagad tie apvienoti vienā kapsulā.

Uztura bagātināju reģistrs: PolliniVit Ādai, matiem un nagiem

Sastāvs: Ziedputekšņi, alus raugs, kolagēns, cinks un C vitamīns.

16.69 

(1 klientu atsauksmes)

Apraksts

Ziedputekšņi

Pateicoties pilnvērtīgajam un bagātīgajam sastāvam, ziedputekšņi tiek plaši izmantoti skaistumkopšanā. Šūnu novecošanās rezultātā ādā veidojas grumbas, āda kļūst nokarena, sausa un plāna, tā viegli pakļaujas ārējās vides nelabvēlīgajai ietekmei. Bišu ziedputekšņi satur selēnu, kas palēnina šūnu novecošanos. Bišu ziedputekšņos ir daudz vitamīnu un minerālvielu, kuri nepieciešami ādas, matu un nagu veselībai, piemēram, sērs, dzelzs, cinks, A, B1, B2, B3,  B6, B5 (PP), B8, E vitamīni, rutīns un aminoskābes, piemēram, triptofāns, cistīns un tirozīns. Tas viss palīdz veidoties veselīgai ādai, skaistiem matiem, samazina matu izkrišanu, veido stiprākus nagus, kā arī darbojas, lai samazinātu pūtītes un ekzēmu. Ziedputekšņi skaistumkopšanā ir izmantoti jau no seniem laikiem, zināms, ka ziedputekšņus regulāri lietojusi Senās Ēģiptes valdniece Kleopatra, bet mūsdienās, piemēram, tāda  modes ikona kā Viktorija Bekhema.

Alus raugs

Alus raugs   ir ļoti labs bagāts   un noderīgs vitamīnu un minerālvielu avots. Alus raugs satur lielu daudzumu olbaltumvielu un citu vērtīgu sastāvdaļu. Alus raugs ir bagātīgākais dabīgās izcelsmes B vitamīnu avots (B1, B2, B3, B6) , kas to padara ļoti nozīmīgu skaistumam un veselībai, jo tieši šo vitamīnu klātbūtne ļauj cilvēkam iegūt skaistu un samtainu ādu, skaistus matus un stiprus nagus. Tie novērš ādas novecošanās procesus un uzlabo ādas krāsu. Visi šīs grupas vitamīni veicina ādas mitrināšanu un aizsargā to no ārējās vides ietekmes. B grupas vitamīnu deficīts mēdz izraisīt dermatītu, ekzēmu, ādas pigmentāciju, grumbu veidošanos un ādas un lūpu plaisāšanu. 

Alus raugs ir bagātīgs aminoskābju avots. Aminoskābēm ir būtiska nozīme ādas slāņu epidermas un dermas struktūras būvniecībā. Tās aizsargā ādu pret UV staru izraisīto fotonovecošanos, palielina brūču dzīšanu, stimulējot kolagēna sintēzi.

Kolagēns

Kolagēns, vienkāršiem vārdiem sakot, ir proteīns, no kura sastāv lielākā daļa mūsu ķermenī esošie audi. Kolagēnam organismā ir ļoti būtiska nozīme, jo tas veido vairāk kā 80% no saistaudiem. Kolagēns saglabā ādu jaunu, diemžēl tas aktīvi mūsu organismā veidojas aptuveni līdz 25 gadu vecumam. Iztukšojoties kolagēna rezervēm, ievērojami cieš saistaudi, locītavas, un uz ādas parādās novecošanās pazīmes. Zinātnieki ir pierādījuši, ka ādas novecošanās ir saistāma ar kolagēna zudumu organismā, jo aptuveni 75% no mūsu organismā esošajām olbaltumvielām, kas atbild par ādu un tās izskatu, ir tieši kolagēns. Ja uz ādas sāk parādīties krunciņas, tā ir zaudējusi savu elastību un tvirtumu, kļūst nespodra, tas liecina, ka organismā trūkst kolagēna un sākas novecošanās process, tāpēc būti nepieciešams uzņemt papildus kolagēnu uztura bagātinātāju veidā.

C vitamīns

C vitamīns organismā tiek izmantots ātri, tāpēc mums jārūpējas par tā regulāru uzņemšanu, jo cilvēka organisms ir viens no retajiem dzīvajiem organismiem, kas pats nespēj ne sintezēt, ne uzkrāt C vitamīnu. Viszināmākā C vitamīna īpašība ir tā spēja spēcināt imunitāti, taču tam ir arī liela nozīme veselīgas ādas veidošanā. Šis svarīgais vitamīns ne tikai palīdz saglabāt ādas skaistumu, bet arī veicina kolagēna šķiedru veidošanos, kas aizkavē novecošanu. Rezultātā tiek attālināts brīdis, kad āda kolagēna deficīta dēļ kļūst blāva un ļengana. Jāatzīmē arī tas, ka C vitamīns paātrina brūču dzīšanu, jo tam piemīt pretiekaisuma un reģenerējošas īpašības. Vienlaikus tas novērš zilumu veidošanos, tāpēc tas ir visefektīvākais vitamīns, lai veidotu skaistu ādu ap acīm, novēršot “zilos riņķus”.

Cinks

Cinks ir ārkārtīgi nozīmīgs mikroelements. Tas atrodams visās ķermeņa šūnās un pilda vairākas būtiskas funkcijas, taču organisms pats to saražot nespēj.Tā kā cinkam ir atvēlēta nozīmīga loma organisma funkcionēšanas nodrošināšanā, tā trūkums var izraisīt dažādas nopietnas saslimšanas – ādas slimības, straujāku novecošanu, lēnāku brūču dzīšanu un citas. Tas palīdz uzturēt nagu, ādas, matu un kaulu veselību. Cinks uzlabo ādas stāvokli – cilvēkiem, kuri cieš no ekzēmas vai pūtītēm, bieži vien trūkst cinka. Tas ir viens no svarīgākajiem elementiem starojošai un veselai āda. Zems cinka līmenis var būt saistīts ar matu izkrišanu, tāpat cinka trūkums vājina nagus – tie kļūst plāni, šķeļas un uz to virsmas rodas balti punktiņi. Cilvēkiem, kas cieš no regulārām saaukstēšanās slimībām, aukstumpumpām un infekcijām, īpaši nepieciešams uzņemt cinku.Cinks veicina normālu olbaltumvielu un DNS sintēzi. Tāpat tas spēlē būtisku lomu, veicinot normālu auglību un reprodukciju.

1 atsauksmes par PolliniVit Ādai, matiem un nagiem

  1. Ieva

    Šie vitamīni ir lieliski! Sejas āda tiešām ir uzlabojusies, izzuduši sausie pleķi un dažādas sīkas nepilnības.Arī mati liekas veselīgāki un straujāk augoši!Iesaku!

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *